Začátky podnikání nastartuje dobrý úvěr

Napsal Jaromír Zvonek. Posted in Půjčky a úvěry.

Podnikat by chtělo čím dal více lidí. Málokdo z nich však má sebemenší přehled a očekává, že prostě investují peníze a ty se samy vydělají. Nehledě na fakt, že peníze na investici se musejí také někde sehnat. Ze všech snílků stavících si podnikatelské vzdušné zámky to jen malé procento myslí opravdu vážně a vydá se na složitou cestu, kde není nic zadarmo. Pokud si myslíte, že patříte k tomuto malému procentu, máte výborný podnikatelský záměr a jedinou překážkou jsou chybějící finance, určitě nemusíte zoufat. Úvěr pro podnikatele je totiž velice oblíbeným a častým začátečním krokem do světa podnikání.

Mikropůjčky - lepší než půjčky se zástavou?

Napsal Jaromír Zvonek. Posted in Půjčky a úvěry.

Češi objevili kouzlo takzvaných mikropůjček neboli malých půjček. Jedná se o půjčky, které se dají sjednat velice rychle přes internet bez zdlouhavých procesů jako je zkoumání registru či příjmů jako u půjčky se zástavou. Proto si ji lidé, kteří se octnou například před výplatou ve finanční tísni, tak často pořizují. Je to jednoduché a přece - nic vám nehrozí!

Karlova nebankovní půjčka

Napsal Jaromír Zvonek. Posted in Půjčky a úvěry.

Karlova půjčka je nebankovní půjčka, která je poskytována ve výši od 500 Kč do 170 000 Kč. Půjčka ve výši od 500 Kč do 4 500 Kč je poskytována na 1 až 30 dní, jedná se o tzv. mikropůjčku. Úrokové sazby jsou individuální a žadatelé se je dozví po vyplnění žádosti přes internet a po hovoru s pracovníkem, který bude žadatele obratem kontaktovat. Druhá varianta nebankovní půjčky je hotovostní půjčka až do výše 170 000 Kč pro dlužníky. Nebankovní půjčka pro problémové klienty je poskytována bez zástavy a bez ručitele, navíc nevadí ani klientův záznam v registru dlužníků. Takovou půjčku si můžete zřídit u firmy Hypodomus s.r.o., které najdete na webu exekuce-hypoteky.cz